donderdag 23 november 2017

Laatste versie whatsapp iphone

Specialistisch advies nodig? Verlengen of overstappen? Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Check ons overzicht voor de laatste iOS- versie die jouw Apple-apparaat ondersteunt. Algemeen Downloaden en installatie.


WhatsApp blijkt te werken aan een iPad- versie van.

Ik kan melden dat mijn probleem is opgelost, ik heb de laatste versie van whatsapp gedownload op mijn computer en naar mijn mobiel gestuurd en die geïnstalleerd. Heb ik de laatste versie van Whatsapp ? Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Wil je zeker weten of jij Whatsapp nog moet updaten? Zo kun je altijd terug naar laatste nog werkende versie van een app,.


Door op de downloadknop te klikken, ga je akkoord met onze voorwaarden en privacybeleid. Voor dit laatste kun je groepen of verzendlijsten aanmaken. We zien de berichten de laatste.


Als in een bericht wordt gemeld dat de laatste reservekopie.

Laatste versie whatsapp iphone

Inmiddels heeft Windows verschillende grote updates gehad met bijbehorende gedaantewisselingen. Welke versie gebruikt u? Updates in de laatste versie. Die versie is waarschijnlijk. Ook een Nokia Swordt ondersteund.


De laatste paar dagen hebben we meerdere meldingen gezien van. De meest recente versie is voldoende. Als eerste op de hoogte van het laatste. Daarin komt de kwetsbaarheid niet meer voor.


Berichten verwijderen voor iedereen. Vanaf vandaag kun je berichten verwijderen die je per ongeluk hebt verstuurd naar een persoon of groep. Actuel overzicht van storingen en problemen voor Whatsapp. Whatsapp is de laatste versie -Opnieuw opgestart-APN gecontroleerd Wat zie ik over het hoofd ? Zorg dus altijd dat je de laatste versie van iOS geïnstalleerd hebt als jouw batterij snel leeg gaat of je andere.


In Nederland en België laat de uitrol van. Helaas blijkt de laatste update van Whatsapp tot gevolg te hebben. Het uiterlijk past nu beter in design van.


Dit is het laatste jaar dat de chat-app nog zal werken op je Windows. Totale uitleg over whats app.

Laatste versie whatsapp iphone

Daar is helaas niets, maar dan ook absoluut niets, aan te veranderen. Whats app vraagt plots telefoonnummer in te vullen, als je dat gedaan hebt zegt ie dat het onmogelijk is om contact te maken met whatsapp , al. Twee handige nieuwe opties zijn opgedoken in de laatste beta- versie. Na de laatste update vind ik m niet goed werken meer Toegevoegd na minuut:.


Vervolgens krijg je onmiddellijk een lijst van de laatste gesprekken. Deze tool is nu nóg sneller. Oude whatsapp versie terughalen. NO JAILBREAK - Duration: 14:33. Android-gebruikers kunnen.


Om gebruik te maken van de desktop versie downloadt u het bestand vanaf de website en als het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts