maandag 24 april 2017

Zeerobben familiedag 2018

Uitgebreide kinderanimatie, shoppen en activiteiten voor elke leeftijdscategorie. Benieuwd wat er te doen is? Bekijk hier het actuele programma! Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan nu contact met ons op!


Aanstaand weekend zijn er weer de familiedagen met zoals gebruikelijk de vaste onderdelen zoals het kaatsen, het Bodetoernooi, Penaltybokaal en het klein veld toernooi.

Webteam Fotoalbum, Nieuws “Wordt het niet eens tijd voor iets anders”? Al jaren staat de vrijdagavond op de familiedagen in het teken van kaatsen. Komend weekend staan bij Zeerobben in het teken van de familiedagen. Vorig artikel: 3e Kleutervoetbalfeest bij Zeerobben een groot feest. Wie aan het einde van het seizoen denkt, denkt aan afsluiting en denkt aan familiedagen.


Dat is een vast item bij. Vrijdag en zaterdag zal het bol staan van de. HARLINGEN - Net als het. Op de website van de club is alles terug te vinden.

De familiedagen Zeerobben stonden in het teken van zon, barbecue, spelletjes,. Stralende familiedagen Zeerobben. Na de familiedagen staat morgenochtend alweer het volgende feest op het programma!


Unsubscribe from De Vaart - Poscar? Wil jij deze feestelijke dag samen met duizenden andere Spartanen beleven? Activiteiten voor jong en oud Alles onder dak Al vanaf € pp Kanovaren, tandemen, paintball, survival en veel meer!


Dit is hét dagje uit voor uw hele familie. We hebben genoten van deze prachtig dag! EVERGEM CENTER made by web-en-meer. Het was niet zo spannend de eerste helft als kwamen zeerobben als snel op nul voor sprong door. Familiedag Oeverzwaluwen;.


De twitterpagina van voetbalvereniging Zeerobben uit Harlingen. Voetbalvereniging Zeerobben uit Harlingen: ☰ standen, ☷ uitslagen, ☷ programma, adresgegevens, ℹ clubinformatie, routebeschrijving, amateurvoetbal. JO17-komt tekort tegen Zeerobben. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website. In de eerste helft stonden we 0-achter.


We moesten thuis gelukkig want anders moesten we ver rijden. Proudly created with Wix. Geuzendag (home) Geuzenloop Zoetermeer;.

Tijdens het middagprogramma waren er super leuke activiteiten voor onze kleintjes. Een jaar vliegt snel voorbij! Organiseert u dit jaar de familiedag ? Of is het na jaren weer eens tijd voor een reünie? Naast de sfeervolle ambiance die onze accommodaties bieden, is. Zonnige Sigma EigenZaak familiedag in Toverland Op zaterdag september stond bij veel EigenZaak leden al weken een.


Deze dag was er de mogelijkheid voor de familie van de personeelsleden om Heesakkers Beton te bezoeken. Website van korthaar collie vereniging Smooth Collie Friends. Terug naar nieuwsoverzicht.


Nieuw, vernieuwend en vooruitstrevend. Partycentrum Strandheem organiseert het voor en met u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts