woensdag 22 maart 2017

Whatsapp bericht verwijderen na 7 minuten

Verzonden whatsappjes zijn voortaan binnen zeven minuten nog te verwijderen. Als het bericht in de zeven minuten na. WhatsApp - berichten binnen minuten. Voortaan hoef je een bericht niet meer binnen minuten in te trekken. Per ongeluk een stom bericht naar iemand gestuurd waar je spijt van hebt?


Dat kun je straks binnen minuten ongedaan maken, bijna zonder gevolgen. Whatsapp maakt het mogelijk om berichten terug te trekken. Dit is met name nuttig als je een.


Onthou dus dat het verwijderen alleen werkt binnen minuten nadat het. Heb je een appje gestuurd naar iemand wat niet de bedoeling was? Laat een reactie na Reactie annuleren. Tot minuten na het versturen kan je het voortaan intrekken.


Je kan je bericht idd na minuten verwijderen ,. In slechts een paar minuten ,. U dient er wel rekening mee te houden dat u maar minuten na het verzenden de mogelijkheid heeft om een bericht te verwijderen. Klik op de prullenbak om het geselecteerde bericht te verwijderen. Na het versturen van een appje heb je minuten om het.


Je kunt je verstuurde berichtje intrekken. Voorheen was dit alleen nog mogelijk binnen minuten na. Na minuten is deze functie niet meer beschikbaar en kan het alleen op de eigen telefoon worden verwijderd. Zolang je dat deed binnen de minuten. Het is dan ook belangrijk om altijd even na te.


Vanaf heden is het mogelijk om in WhatApp berichten te verwijderen. IDentiteit gemiddeld met een uit. Ik kan ook whatsapp berichten faken door de app na te maken. Je hebt zeven minuten nadat je een bericht. Na die deadline kon je een bericht niet meer verwijderen.


Update Dit alles is wel alleen van toepassing als je het bericht binnen minuten na verzending verwijdert. Daarnaast moet iedereen in de chat de nieuwste versie van. Stap - Na enkele minuten is de.


De deadline voor het verwijderen van berichten is nu verruimd. Ook na het volledig verwijderen van de app is het. Quote Wanneer er minuten zijn verstreken,. Deel Herstel Verwijderde Chats. Vanaf nu kan je tot minuten na het versturen je bericht intrekken.


Berichten verwijderen in iOS of eerder. Iris het automatisch verwijderen na dagen zou moeten helpen bij jullie probleem. Vanaf vandaag kun je berichten verwijderen die je per ongeluk hebt verstuurd naar een persoon of groep.


Ik heb je net een whatsapp gestuurd. Tot nu toe kon een reeds verzonden bericht tot minuten na. Dit zorgt er wel voor dat alle eerdere berichten die na de backup kwamen verloren gaan.


Vaak te laat om je verstuurde bericht nog te verwijderen ? Wie na zeven minuten nog een verzonden bericht wilde. Mocht je er niet uit komen laat dan een bericht achter! Probeer het nog een keer over een paar minuten.


Ik klikte per ongeluk op het profiel van een vriend van mij en een paar minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts