vrijdag 31 maart 2017

Open dagen inholland 2019

Vind open dagen als je nu zoekt. Inholland respecteert je privacy. Je hebt nog geen open dagen toegevoegd aan je favorieten. Nog geen opleiding gekozen? Meer informatie over de open dag op.

Heb jij interesse in een technische opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Kom er achter welke opleiding bij jou past Windesheim helpt je graag. Wanneer zijn de open dagen van.


Loop een dagje mee met een van onze studenten. Aanmelden is nu nog niet mogelijk. Op open dagen van Hogeschool Utrecht is het altijd druk.


Wij raden je daarom aan om met het openbaar vervoer te komen. Persoonlijk opleidingsadvies Inspiratieles.

En ga in gesprek met studenten en docenten over je studiekeuze. Bezoek dan een van onze open dagen of andere voorlichtingsevenementen. Kom naar een van de eerste open dagen in oktober!


Open dagen inholland 2019

Enige wat jij hoeft te doen is je via onderstaande link aan te melden voor een van de locaties. Wil je kennismaken met NHL Stenden Hogeschool? Komt langs tijdens één van onze open dagen , proefstudeerdagen of informatieavonden. In het onderstaande overzicht staan alle open dagen van hogescholen die een logistieke opleiding aanbieden. Ontdek het op onze open dagen ! Tijdens een open dag kun je sfeer proeven,.


Op zoek naar een Bachelor die bij jou past? Je gaat straks kiezen naar welke school voor voortgezet onderwijs je gaat. Wij hebben een mooie brochure gemaakt, en we. De Bachelor open dagen zijn zichtbaar op het moment dat de aanmelding open staat. Ben je geïnteresseerd in de opleiding Small Business en Retail Management?


Kom dan langs op een van de open dagen van Tio! Info over open dag inholland diemen.

Open dagen inholland 2019

Resultaten van zoekmachines! Kies hieronder je opleiding en lees alle informatie over de open dag en avond. Je vindt in het overzicht de tijden van de voorlichtingen en presentaties en de locatie. Open Dagen Radius College.


Studeren bij EuroCollege is anders. Stel hier al je vragen, leer EuroCollege beter. Meld je aan voor de TKMST nieuwsbrief en ontvang elke maand een update van open dagen en tips. Dé school voor Bachelor en Master Crossover onderwijs.


De Vrije Universiteit Amsterdam organiseert ieder jaar twee grote open dagen waar alle opleidingen zich tegelijkertijd presenteren,. Dan is het verstandig om naar een open dag van deze. Gewerkt als voorlichter en ontvanger bij open dagen en open. Regelmatig organiseren we open dagen voor geïnteresseerden in onze opleidingen.


Kennismaken met onze docenten en studenten? Laat je deze dag inspireren door de praktijkverhalen van. Al onze faculteiten hebben meerdere keren per jaar open dagen waarop je even lekker kunt rondkijken. Ma helpt als jij het wilt maken in de media. Met opleidingen die je voorbereiden op jouw toekomstige beroep.


Meestal gaan mensen dan op reis en soms gebruiken zij de vrije dagen voor een grote verbouwing of een ander groot project. Renske, Jacky, Rachelle en Kimberley laten hun eerste 1dagen als student zien. Gedeelten van deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts