donderdag 25 augustus 2016

Werken en leren in de zorg

Volg nu een zorgopleiding naast uw baan. Werk samen met ons in de zorg. Prisma = 2de plaats beste werkgever in de sector! Voor zorg die verder reikt dan het invullen van de dagelijkse levensbehoeften.


Bemiddeling door onze specialisten, uitstekende arbeidsvoorwaarden en leaseauto. Heb jij de ambitie om te gaan werken en leren in de zorg ?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Voor degene die willen werken in de zorg zonder diploma zijn er zeker opties. Bepaalde startersfuncties kunnen zelfs een opstapje zijn naar meer! Ben jij op zoek naar een baan in de zorg en wil je tegelijkertijd opgeleid worden?


Dé loopbaanportal met alles over leren en werken in Zorg en Welzijn in Zuid-Holland. Vacatures, events, nieuws en informatie over beroepen, opleidingen, organisaties. Wil jij graag leren en geld verdienen? Bekijk dan eens onze vacatures en laat je informeren!


Wil je werken in de ouderenzorg en je ontwikkelen tot zorg professional?

Werken en leren in de zorg

Persoongerichte zorg voor cliënten, dat is waar Vivantes voor staat. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden bij Woonzorg Flevoland met je te bespreken.


Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Het Leerwerkloket biedt onafhankelijk advies over leren en werken. Voor iedereen: werkzoekenden, werknemers, scholieren. Profiteer van de erkende MBO Cursussen van Capabel en behaal in jaar je diploma.


Werken en leren in de zorg

Jouw toekomst start keer per jaar bij Capabel Onderwijs Groep! Wij hebben een leuke Baan voor jou! Gezellig team en flexibele werktijden. Zo kun jij werken en leren in de zorg. Binnen no-time ben jij opgeleid tot een held in de zorg.


Vind vandaag jouw droombaan. Heb je een actieve leerhouding en wil je doorleren na het behalen van je middelbare schooldiploma? Leren en werken in de zorg. Alle WZH woonzorgcentra bieden. Vroeger zei ik: “Ik ga echt niet de zorg in!


Door een bijbaantje in mijn. Kom dan ook werken in de zorg en welzijn.

Werken en leren in de zorg ? Functie: Leerling Verzorgende IG Thuiszorg Opleider: Duloncollege Werkgever(s): Werkgever voor de regio Barneveld Type traject: BBL niveau Toelichting: Als Leerling. Wie in de zorg wil werken kiest niet meer zoals vroeger. Ontdek nu duizenden vacatures en solliciteer in enkele kliks. We hebben vacatures voor Verzorgenden IG en Verpleegkundigen. Wij zorgen voor een opleiding met baan.


Sterk in je werk , zorg voor. Je kunt in verschillende werkvelden in zorg en welzijn aan de. Zorg dat je aantrekkelijk blijft in een. Bij Erasmus MC kun je werk en studie combineren.


Werken en leren in de zorg

Of je nu nog op de middelbare school zit of al een flinke carrière achter de rug hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts