woensdag 31 augustus 2016

De luizenmoeder aflevering 2

Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Juf Ank en Juf Helma zijn hevig gecharmeerd van sollicitant Matthis. Juf Ank heeft een simpel antwoord waarom Rianne in haar klas als meisje wordt gezien: ze is niet geboren met een pielemuis. Bekijk hier de volledige aflevering van. Hier staan zowel de uitgezonden afleveringen als de komende aflevering.


Een gloednieuw, tweede seizoen over het absurde leve van alle ouders. Wij vatten aflevering voor je samen in heerlijke gifjes. Kijk gerust, geniet en deel het met anderen! Kom ook terug voor de andere afleveringen ! De moeders van de school strikken Hannah gelijk als luizenmoeder. De Familie Kruys Aflevering Bekijk.


Vond de aflevering qua humor wel sterk. De opening met Jezus aan het kruis was zo heerlijk fout. De laatste afleveringen kijk je op TVGemist. DNA Aflevering Bekijk. Zitten we er klaar voor?


De luizenmoeder aflevering 2

Of zoals juf Ank zegt: oren open, mondjes op slot. En zodat je het weet: we gaan het vooral niet hebben over de dood in aflevering 3. De luizenmoeder , die de kinderen moet verlossen van de lastige beestjes. Volgende week wordt een speciale aflevering uitgezonden, met. In aflevering twee wordt er een opvolger gezocht voor juf Helma.


Luizenmoeder aflevering 2. De Belgische docent Matthis kwam op gesprek, maar Anton zag er. Ongelofelijke cijfers zeg. Oftewel: nog even geduld en je kunt weer genieten van.


De luizenmoeder aflevering 2

Alles over tv, het huis van de Gouden Televizier-Ring. Juf Ank maakt zich op voor de tien minuten-gesprekjes, die moeten worden onderworpen aan een nieuwe zelfbedachte methode van. Naar het wel en wee van Juf Ank, schoolmeester Anton en moeder.


Moeder Hannah probeert haar dochter na schooltijd onder te brengen bij een vriendinnetje, maar dat wil niet lukken. Directeur Anton maakt kennis met de nieuwe conciërge. Het was even slikken toen de laatste aflevering van seizoen.


Veel kijkers hebben via Twitter laten weten dat zij het hebben gemist en dat ze niet kunnen wachten op de volgende aflevering. De eerste aflevering trok. Vanavond is een nieuwe aflevering te zien over wijvengezeik en haantjesgedrag. Blijf op de hoogte met een paar van de leukste momenten - van cultuurverschillen, Spidermanpakken en harde kak.


Naar de laatste aflevering keken meer dan ,miljoen mensen, blijkt uit. Which is run by a incompetent principal. The teachers are great characters with. Niet eerder sinds het begin. Juf Ans is terug, samen met de vertrouwde leerkrachten en ouders op het schoolplein.


Kennisquiz voor vanaf vrijdag weer te zien op NPO 2. Maar liefst ,miljoen mensen zaten gisteravond voor de buis om de ontwikkelingen op basisschool De Klimop te volgen én dat hebben we geweten ook. Wat vond jij van de eerste aflevering ? De acteurs hebben in ieder geval hard. De toon is meteen gezet.


Jennifer Hoffman speelt daarin Hannah, een pas gescheiden moeder die zich moet redden op de nieuwe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts