donderdag 28 april 2016

Vodafone storing kampen

Vind hier alle deals in Zwolle! Ontvang je code direct per mail en SMS. Veilig en snel online besteld met iDEAL. Heb je geen internet of werkt bellen niet? Hier lees je wat er fout gaat.


Klanten krijgen geen 4G-verbinding met het mobiele netwerk van het bedrijf. Een belangrijke gateway in het netwerk heeft het begeven. Erg vervelend allemaal, ook voor jullie. Vodafone kampt met grote storing - UPDATE. Ik probeer nu echter al een tijdje t. Misschien is er een storing op jouw locatie.


Op dit moment is er een storing in Kampen. Klanten kunnen problemen ervaren met Internet, TV en Vast Bellen. Onze excuses voor het ongemak. Daardoor kunnen ze niet bellen en.


Het internetverkeer ligt plat. Bij kabelaar REKAM uit Gouda is een kabelbreuk de oorzaak van de storing. Ook melden mensen dat ze niet kunnen bellen.


Vele klanten van de provider geven aan dat ze vanmiddag niet bereikt kunnen worden, en dat mobiel internet niet werkt. Telfort en andere providers kampen vanaf vijf uur maandagmiddag met een grootschalige storing op de glasvezelverbinding. Opwaarderen was nog nooit zo makkelijk. Wacht niet langer en zorg dat je weer kan bellen.


In het Noorden ligt de piek in Leeuwarden en Groningen. Een storing kan de oorzaak zijn. Zij hebben geen bereik, waardoor ze niet kunnen bellen, sms’en of mobiel internetten.


Sommige klanten van de provider kunnen hierdoor niet internetten op hun mobiel of. Netwerk en alle andere internetdiensten zoals Blackberry mail en navigatie. Gebruikers klagen dat ze geen bereik hebben of de dataverbinding niet werkt. Veel gebruikers kunnen geen gebruik maken van het 4G-netwerk. Meerdere aanbieders zijn getroffen.


Hierdoor is noodnummer 1onbereikbaar. Nederland heeft sinds 16. De storing heeft betrekking op het 4G-netwerk, waarbij gebruikers ook. Nadat eerder deze week Tele Ziggo en T-Mobile last van storingen hebben geha is het nu de.


Klanten ervaren problemen met vaste telefonie, mobiele diensten en vaste internetverbindingen. Had gisteren nog contact met vodafone. Ik vroeg waarom het zo lang duurt.


Hij antwoordde daarop dat vodafone de laatste tijd veel te kampen hadden met. De provider zal later deze de week bekend gaan maken. Al het nieuws over storing van Hart.


Instagram en Whatsapp kampen sinds vanmiddag met een grote storing. Maak jij al gebruik van ons snelle, veilige en stabiele 4G netwerk? Slecht bereik of een verminderende dekking?


Bekijk actuele werkzaamheden en storingen bij jou in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts