vrijdag 29 april 2016

Franchise ter overname

Zoek naar bedrijf ter overname op de nieuwe KensaQ. Vind vandaag resultaten! Niet de buitenkans gevonden die u zocht? Gebruik onze match-service! Wilt u een bestaande franchise (winkel) kopen?


Kies uit één van de bestaande vestigingen die door franchiseformules ter overname worden aangeboden.

Ter overname U kunt met een. Franchiseformules zijn op zoek naar franchisenemers. Bent u op zoek naar een franchise formule? Vraag vrijblijvend en kosteloos informatie aan over uw. Bedrijf kopen of bedrijf verkopen?


Een overzichtje van Kaldi franchise vestigingen ter overname. Een bestaande franchise locatie overnemen kan voordeel bieden. Informeer naar de opties. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats.

Franchise ter overname

Incasso-organisatie zoekt franchisenemers Nederland Voor diverse gebieden in Nederland zoeken wij franchisenemers die een incasso franchisevestiging. Resultaten van zoekmachines! Dat biedt voordelen, want je hoeft niet vanaf te beginnen. Je begint al met een basis. Dit kan door het openen van nieuwe winkels of overname van bestaande vestigingen.


Franchise ter overname

Na jaar heb ik besloten de. Vestigingen Bruna ter overname aangeboden. Bruna is een landelijke detailhandelsonderneming, die actief is met 3winkels op de markt van boeken, tijdschriften. De franchise constructie blijft. Vanuit onze ‘ franchise -structuur’ heeft u alle ruimte om op termijn uw ‘eigen consultancyfirma’ op te bouwen,.


Deze bekende franchise formule wordt in Amsterdam West, nabij Westerpark en de Jordaan, ter overname aangeboden. Neem vrijblijvend contact met ons op! Zeer rendabele horeca franchise. Gekende naam en zeer kwalitatief aanbod.


De zaak is momenteel enkel geopend op weekdagen, de. Een franchise is een methode van zakendoen waarbij een. Wij matchen je gratis met de franchise die bij je past.


We zoeken franchise ondernemers!

Topcafetaria ter overname in levendig dorp in het oosten van Noord Brabant. Uitstekende omzet en prachtige winstcijfers. Per direct ter overname aangeboden, neem voor meer informatie contact op via de mail met dhr.


De broodjeszaak Sofi de France, met een verkoopruimte van m², ligt op een absolute toplocatie in de Bredase. De huidige ondernemer wil vanwege andere werkzaamheden zijn. Behalve zelf een franchise vestiging opzetten, kun je er ook voor kiezen een franchise vestiging over te nemen.


Te koop aangeboden Op deze pagina vindt u een beknopt overzicht van alle actuele bedrijfsprofielen op basis van uw zoekcriteria. Het voordeel hiervan is,. Casco toplocatie voor ( franchise ) horecaketen in Vlissingen. Dit bekende concept kent iedereen en is een wereldwijde speler op de sandwich en salads markt. De overname van franchise is niet veel anders dan de overname van een onderneming.


Franchise ter overname

Makelaardij ter overname. Waar moet je aan denken? Bconnected is hét bureau in Nederland voor Makelaars en Hypotheek Adviseurs. Koop of verkoop een bedrijf via Brookz, het grootste platform voor bedrijfsovernames voor ondernemers, investeerders en adviseurs van Nederland. En soms worden er bestaande vestigingen ter overname aangeboden.


Bekijk hier de verschillende franchise. LUKOIL is één van de grootste verticaal geïntegreerde olie- en gasbedrijven ter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts