donderdag 21 januari 2016

Ziekenhuis alkmaar bezoektijden

Ziekenhuis alkmaar bezoektijden

Er zijn verschillende bezoektijden , waarbij voor enkele afdelingen afwijkende bezoektijden gelden. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis voor patiënten in Noordwest-Nederland. Dichtbij als het kan en verder weg wanneer dat moet. Bekijk het onderzoek van Wegwijs.


Medisch Centrum Alkmaar. Hoort dit ziekenhuis bij de beste ziekenhuizen van Nederland? Er zijn 2waarderingen met een gemiddeld cijfer van 8. Uw bezoek kan dan gebruik maken van de voorzieningen in het ziekenhuis , zoals de daktuin of het restaurant. De bezoektijden voor de kliniek zijn van 11. In het overzicht vindt u alle bezoektijden van ons.


Deze site is bedoeld voor hen die op bezoek gaan in een ziekenhuis en de bezoekuren of de bezoektijden niet weten of nog even willen controleren. Let op: sommige afdelingen hebben afwijkende bezoektijden. Als u bezoek op uw kamer ontvangt,. Komt u iemand bezoeken in het Catharina Ziekenhuis ? Op bepaalde uren is bezoek in het ziekenhuis welkom.


Patiënten zien graag familie en bekenden in het ziekenhuis. Onze patiënten waarderen dit over het algemeen zeer. Fijn dat u op bezoek komt! Hieronder leest u wat de bezoektijden zijn. Daarnaast gelden er een aantal regels die.


Bezoek kan ook vermoeiend zijn. Daarom zijn er bezoekuren en bezoekregels. Voor patiënten is het fijn als ze bezoek krijgen van familie en vrienden. Hier staan de bezoektijden. Een aantal afdelingen heeft afwijkende bezoektijden.


Iemand bezoeken die is opgenomen in het Bravis ziekenhuis ? Ziekenhuis De Tjongerschans, het gastvrije ziekenhuis van Friesland in Heerenveen. Onderzoeken en behandelingen gaan tijdens de bezoektijden gewoon door. Indien het onderzoek op de kamer plaatsvindt, vragen wij het bezoek de kamer te verlaten. Tijdens je verblijf in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis is bezoek natuurlijk van harte welkom.


U bent van harte welkom! Zowel in de avond als in de middag kunt u op bezoek gaan bij een patiënt. U kunt vragen naar de bezoektijden op de verpleegafdeling of bij de receptie in de. In uitzonderlijke gevallen kan een familielid in ons ziekenhuis overnachten. U kunt een vrien familielid of collega die in Franciscus Vlietland is opgenomen op onderstaande tijden.


Wel vragen wij u rekening te houden met de bezoektijden en bezoekregels van. Informatie over de geldende bezoektijden op de verpleegafdelingen in het Slingeland Ziekenhuis. Vergelijk met andere ziekenhuizen op Ziekenhuischeck.


Gaat u op bezoek bij een patiënt in het Ommelander Ziekenhuis ? Extra bezoekuur op zaterdag, zondag en feestdagen 10. Medewerkers van ons ziekenhuis vinden hier toegang tot applicaties. Wilt u weten wat onze bezoektijden zijn?


Ziekenhuis alkmaar bezoektijden

Ook is er informatie te vinden over evenementen van personeelsvereniging De Schakel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts