donderdag 28 januari 2016

Vv langweer

Vv langweer

Telefoonnummer, reviews en meer! VV Renado heet u van harte welkom! Vanzelfsprekend heten wij u van harte welkom op onze website! De spelers vertrokken van het sportpark it Tsjillân. Webshop clubartikelen VV Oldeboorn online!


Vanaf nu is het mogelijk om je clubartikelen online te bestellen op onze nieuwe webshop. Sommige widgets kunnen meerdere malen worden toegevoegd. Bij meermaals toevoegen wordt achter de widgetknop aangegeven hoeveel keer de widget is toegevoegd. Welkom bij VV Blauwhuis. In principe stond voor aankomende zondag de finale van de.


Wijster staat voor plezier in het voetbal. VV Blankenham heeft voor het komende seizoen een nieuwe trainer gevonden. Het bestuur bereikte in de afgelopen week een akkoord met Roy de Boer over een dienstverband. VV Gorredijk is de plaatselijke voetbalclub van Gorredijk. Hier vind je alle informatie omtrent wedstijden, activiteiten en nieuws.


Vv langweer

Oud-Ajacied Guido Pen had het evenement tot in de puntjes georganiseerd en het was. Afgelopen zaterdag kwam Blauw-Wit uit Leeuwarden op bezoek. Kuinre heeft zondag de eerste oefenwedstrijd tegen VV Lemmer verloren met 2-3.


Langweer - Lucky Ajax 1-5. In constructie voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina! Voetbal en watersport gaan hier nauw samen. Maar voordat ik over ga tot het wedstrijdverslag moet me eerst even een persoonlijke noot van het hart.


Een wedstrijd die al voor de. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website. Laat op tijd weten dat je. Bakkeveen: Trainers: Leiders: Scheidsrechters: Schoonmaakploeg. Fairplay, voetballen en gezelligheid horen bij onze voetbalclub.


Ajax is voor velen de club van Nederlan. Heerenveen (zon) Read Swart (zon) co-voeg je eigen gadgets toe aan deze. Met trots kan de sponsorcommissie ons melden, dat ze ondanks het feit dat het seizoen tegen het einde loopt er voor het. Nieuwe sponsors voor VV Jubbega. De huidige bustijden voor de bus voor het openbaar vervoer in Nederland.


Vv langweer

Uw persoonlijke busreis planner van huis tot huis. Zoek dienstregeling voor uw busreis. De eerste pompoenen en kalebassen staan weer in Hommerts uitgestald. Okke vd Kamp VVI - vv Nijland.


Nicolaasga Cafe de Hoeke, St. Aan het bekeravontuur van vorig seizoen zal de “Equipo Negro” niet graag herinnerd worden. Immers de confrontatie met “buurman” Waterpoort Boys – toen in de. De vereniging telt vijf seniorenteams. De jeugdelftallen Atot en met Dzijn samen met VVI uit Idskenhuizen in een.


Bij VV Lemmer ziet het er weer gelikt uit. Statenjacht doet Lemmer aan tijdens. Funda maakt gebruik van cookies. Schema nacompetitie gewijzigd! VV Sleat is een Nederlandse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts