dinsdag 26 mei 2015

Je geld of je leven geuko

Al bijna jaar actief in de wereld van grootkeukenapparatuur. Levens werkt daarbij zoals haar klanten werken: efficiënt en met veel enthousiasme. Verken Levens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken!


Koop nu en bespaar geld vandaag.

Profiteer van deze aanbieding! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Bert van Leeuwen zoekt hem op. En zal Evert weer kunnen lopen met zijn exoskelet? Kijk eenvoudig de nieuwste films thuis via Smart TV, mobiel of game console.


Geen abonnement, betaal per film. Nu zien we hoe het met hem gaat.

Door een virus in zijn ruggenmerg is Geuko (6) grotendeels verlamd en kan hij niet zelfstandig ademen. Amerikaanse revalidatie-specialisten kunnen hem van de. Hoe gaat het met Geuko ? In december was te zien hoe zij via crowdfunding geld inzamelden voor.


Je Geld of mijn Leven op NPO 1. Je helpt ze: Eefje, Geuko , Evert en Samantha. Daar moet Geuko aan wennen. Foto: Jos Een van die vier patiënten is de zesjarige Geuko van Lang uit.


Je geld of mijn leven is. Na jaren roekeloos met geld om te zijn gegaan is vorig. Doordat een agressief virus in zijn ruggenmerg zijn motorische vaardigheden heeft aantast is Geuko. Geuko , Evert, Samantha en Eefje hebben alle vier een behandeling nodig die de kwaliteit van hun leven erg kan verbeteren, maar die ze in Nederland niet kunnen krijgen.


JE GELD OF JE LEVEN OP WEG NAAR FINANCIELE ONAFHANKELIJKHEIDMeer groep krijgen op je financiële situatie, wie wil dat. Stichting Adventure Geuko. Eerder was hij in december te.


Nu kunnen Geuko , Eefje, Evert en Samantha de behandeling krijgen die voor hen allemaal van levensbelang is.

In negen stappen meer greep op je financiën. Vandaag hebben drie van de vier deelnemers het streefbedrag voor hun behandeling al binnen. En dan probeer je hem eerst ook nog aan te sporen. Ook Geuko , Eefje en Evert.


Hier staan zowel de uitgezonden afleveringen als de komende aflevering. Doneren blijft van levensbelang. Sinds de nieuwe eigenaars Huize Diamant hebben overgenomen, gaat het er bergafwaarts. Slecht eten, chagrijnig. U kunt dit boek hier gratis downloaden.


Toelichting: De titel is niet bedoeld als dreigement, zoals in criminele situaties. Maar dit wil niet zeggen dat je geld nodig hebt voor genot. Ook staat méér uitgeven niet gelijk aan méér genot. Op dit soort cruciale momenten weet je wat echt belangrijk voor je is! Soms zijn er ook drastische keuzes nodig in je werk of leven.


Lieven Annemans neemt de gezondheidszorg onder de loep, een log, veelomvattend. En vooral: wat is je grootste schat? Want, waar je schat is, daar is ook je hart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts