vrijdag 29 mei 2015

Hema beltegoed verdwijnt

Vind bel tegoed het nu op Kensaq. Keuze uit meer dan 2spaarpotten! Spaarpotten nu al vanaf € 55. Uiteraard kun je wel in al onze winkels terecht voor je KPN. Ik baal dat er diversen keren bel tegoeden verdwijnen.


Voor mijn zoontje een prepaid kaart van de Hema gekocht. Tot 3x toe het beltegoed opgewaardeerd met euro. Na een bezoekje bij een Hema winkel werkte het voor zeer korte tijd. Mijn beltegoed verdween vlug.


Weer opgeladen via internet. HEMA beltegoed opwaarderen. Ik heb een prepaid abonnement bij Telfort.


Iedere keer als ik opwaardeer is het beltegoed na korte tijd verdwenen , zonder dat ik de gsm heb gebruikt. Goedendag, Ook bij mij verdwijnt er beltegoed. Ik zette october Euro op mijn prepai die ik bijna nooit gebruik, en die niet eens aan staat.


Prepaid beltegoed KPN verdwenen ? Een dag later ontving ik een bericht dat ik minder dan een euro tegoed had! Als je binnen die periode niet opwaardeert, volgt een periode van negentig dagen waarin je beltegoed bevroren. Hallo, mijn beltegoed is tot 2x toe verdwenen , ik weet niet hoe het kan. Sinds oktober in het bezit van een prepaid kaart van KPN. Is er een manier om te zien waar je prepaid beltegoed heen gaat?


Verdwenen beltegoed hoi vodafone nederland ik ben even niet zo blij met vodafone. Je ontvangt je opwaardeer code direct per e-mail en per gratis SMS. Zoek naar bel tegoed op de nieuwe KensaQ. Hierbij wil ik een klacht melden over lebara mobile : Op maandag februari een simkaart gehaald van Lebara, met euro beltegoed. Nu is mijn beltegoed cent zonder dat ik heb gebeld of gesmst.


Toch verdwijnt haar beltegoed steeds,. Hoe kan het dat mijn beltegoed zomaar weg is? Ik vond het al vreemd dat mij. Kreeg net een mailtje van de Hema waarmee je euro krijgt om hun dienst uit te proberen: LINK U kunt direct gebruik maken van het gratis beltegoed.


Girlscene is onderdeel van EEN Media. Beltegoed verdwijnt op onverklaarbare wijze. Online opwaarderen €5 €1- of €2- of online een bundel kopen. We verkopen online beltegoed en online bundels voor jouw Kruidvat Mobiel simkaart.


Waarbij je ook nog eens euro erbij krijgt als je registreerd. Nou is dat beltegoed al twee keer heel snel opgegaan. Waarom verdwijnt mijn beltegoed (prepaid) terwijl ik geen internet gebruik en niet bel, wel whatsapp via wifi.


In verbruiksgegevens van het toestel staa. Als je langer dan maanden je aansluiting niet gebruikt, wordt je beltegoed bevroren voor dagen. Is mijn mobiel soms gehacked? Je kunt dan nog wel gebeld worden,.


Heeft iemand anders dit ook al eens meegemaakt? Vodafone beltegoed verdwijnt zomaar. Nadat je simkaart is geïnstalleerd kun je beltegoed kopen in alle Kruidvat winkels, direct op de Kruidvat website en middels SMS opwaarderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts