donderdag 23 april 2015

Synology certificaat ongeldig

Welkom bij de Synology ICT winkel. Ook af te halen in één van de winkels! Het certificaat SYNOLOGY. Handleiding voor het genereren en installeren van een geldig SSL Certificaat op een Synology NAS.


Network Attached Storage (NAS) voor zakelijk en persoonlijk gebruik, Synology spant zich in om DiskStation NAS aan te bieden die RAID-opslag, opslag voor. Gratis SSL Certificaat voor je Synology NAS. Daarbij kreeg ik altijd de melding dat het SSL certificaat niet in orde was. Ik heb een Synology DiskStation DS215j waar momenteel DSM 6. In dit artikel wordt beschreven hoe een organisatie problemen met beveiligingswaarschuwingen voor certificaten kan oplossen.


Bij Synology zelf kan je daar genoeg tutorials over vinden, kijk even hier:. Je krijgt een melding dat het certificaat ongeldig is (unsigned), dat klopt,. Meld u aan en laat onze experts u helpen!


Onze experts kunnen met u samenwerken om uw problemen op te lossen. De digitale handtekening is ongeldig. De ondertekenende persoon of organisatie,. Ik heb al gebeld met Apple en die zegt dat dit komt door ongeldige certificaten van Sabnzbd.


Sabnzbd niet meer gebruiken en dat is een heel gemis. Ik heb er al twee weken last van en is ineens begonnen, ondanks dat certificaat nog niet was verlopen. Hulp bij het aanvragen en installeren van SSL Certificaten en digitale handtekeningen, voor alle webservers en applicaties. Online, per e-mail of telefoon. Step-by-step instructions on how to install a SSL certificate on your Synology NAS to provide more security.


Secure Synology NAS Diskstation. Als u een app of netwerk wilt gebruiken en hiervoor een certificaat is vereist dat u niet heeft, kunt u dat certificaat installeren. Aan de hand van digitale.


Naam van het beveiligingscertificaat is ongeldig of komt niet overeen met naam van de site. Beschrijving van het probleem waar u de waarschuwing ontvangt de naam van het beveiligingscertificaat is ongeldig of komt niet. Zorg er voor dat je Synology op poort en 4te bereiken. Met de knop Ongeldige koppelingen verwijderen is het mogelijk om. Wilt u het maximale halen uit uw Synology NAS?


Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie, thee en na afloop krijgt u een Certificaat van deelname. Synology levert standaard een certificaat mee waarmee het weliswaar mogelijk is om die veilige verbinding op te zetten, maar zo’n certificaat is eigenlijk. Beste, Ik heb sinds enkele jaren webhosting van jullie en gebruik die voor domeinen. Als bonus hebben we vastgesteld dat de toegepaste certificaten wel door XP en Vista geparsed.


Sign in and let our experts help! Our experts can work with you and help resolve your problems. Tot nu toe waren er eigenlijk alleen betaalde.


Have you updated your Synology to the latest DSM 6? I have been wanting to do this for a long time, but. Ik krijg sinds vandaag de melding ongeldig certificaat in de app, gisteren werkte het nog, er is sindsdien niet verander geen updates op de telefoon e. I’ve been using my Synology NAS with HTTPS enabled for a while now but with a self-signed certificate it wasn’t all that secure. Today I decided to try the new. Ongeldig Certificaat Dit bericht kan niet worden ondertekend of versleuteld door microsoft outlook, omdat er geen certificaten. Certificaat wordt als ongeldig gemel Ofwel Telfort heeft het verlengen van het certificaat niet op tijd geregel of criminelen hebben de verbinding.


Op mijn mobiel kwam een melding dat het certificaat van planet. Wat is een SSL certificaat ? Lees alles over SSL en wat het nut is voor jouw website! Een Synology NAS installeren is erg makkelijk.


Via dit stappenplan kan je gelijk aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts