donderdag 23 april 2015

Banen verpleegkundige dagbehandeling

Geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris! Leaseauto bij een dienstverband va 24u p. Heb je internationale ambities? Wie is nou eigenlijk TMI? Maak kennis met ons bedrijf! Verpleger Baan met de Trovit zoekmachine vinden.


Actuele Vacatures Op Adzuna. Wij hebben een leuke Baan voor jou! Ben jij sociaal, positief en servicegericht? Ons doel is om onze patiënten binnen de snelheid van een dagbehandeling ,. Verpleegkundige Dagbehandeling vacatures. Je zal als verpleegkundige op de Endoscopie- en.


Op de dagbehandeling begeleid je. Een uitdagende en afwisselende baan met veel. En werk jij graag op doordeweekse dagen? Dan willen wij jou graag in ons team! Aan de slag als verpleegkundige op de dagbehandeling in een modern, kleinschalig ziekenhuis?


Solliciteer op de vacature bij het Diakonessenhuis Utrecht! Binnen de RVE Psychiatrie en Medische Psychologie (PMP) zoekt de afdeling Dagbehandeling. Wil jij ook werken op de dagbehandeling Psychiatrie bij OLVG West?


Nederland en in het buitenland. Fulltime baan , parttime baan. Het is onze missie om jouw wensen en eisen voor een nieuwe baan te realiseren! Als verpleegkundige op de dagbehandeling ga jij aan de slag in een team waarin.


De beste jobadvertenties in Trovit. Op elk moment geven wij al het laatste nieuws overzichtelijk weer. Banen in deRotterdamseZorg 7vacatures beschikbaar.


Dé vacaturebank voor werkzoekenden in Medische! Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep Medisch Zorg als. Wat ga je doen Je biedt infuuszorg aan patiënten die veelal een chronische aandoening hebben en vaak al jaren regelmatig op de dagbehandeling komen. De dagbehandeling noemen we hier ook wel de uitslaapkamer.


Vacature verpleegkundige dagbehandeling neurocentrum Amsterdam. Zekerhei afwisseling en zeer goede voorwaarden! Wil jij als verpleegkundige graag een nieuwe stap maken?


Jouw kracht als verpleegkundige. Een unieke werkplek omdat je met een klein team zelfstandig zorgt draagt voor de dagbehandeling. Op zoek naar een vaste baan. Nu solliciteren Bewaren.


Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op enschedevacaturebank. Oncologie verpleegkundige dagbehandeling. Voor de Zorgkern Endoscopiecentrum zoeken wij per direct een verpleegkundige dagbehandeling Endoscopiecentrum voor minimaal uur en maximaal uur per week. Vacature oncologieverpleegkundige in RotterdamWij zijn op zoek naar een oncologieverpleegkundige voor op de dagbehandeling.


Door de wisselende diensten kan het echter voorkomen dat u meerdere verpleegkundigen ziet. Bij de verpleegkundige kunt u terecht met. Een dag van een verpleegkundige op de dagbehandeling en preoperatieve afdeling. Meer dan bedden op en neer rijden…. Als mbo verpleegkundige versta jij je vak.


Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan. De afdeling bestaat uit klinische bedden en plaatsen voor dagbehandeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts