woensdag 18 november 2020

Flexibele deeltijd

Flexibele deeltijd

Erkende MBO-, HBO- en Master- opleidingen. HBO Bacheloropleidingen! Heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding en wil je, naast je baan, je lesbevoegdheid basisonderwijs halen? Bekijk onze flexibele deeltijdopleiding.


Is het jouw droom om de talenten van kinderen naar boven te halen?

Bij de flexibele deeltijdopleiding van de Vrijeschool Pabo Leiden kies jij je eigen weg! Leraar Basisonderwijs (pabo) als flexibele deeltijdopleiding aan Hogeschool Utrecht volgen? Flexibel leren op je eigen tempo? Tijdens de flexibele deeltijdopleiding.


In deze module vind je algemene informatie ,tips en handige aanwijzingen voor de flexibele deeltijd oplei. Hoger onderwijs in deeltijd dat is afgestemd op wat de student wil en weet, en op tijden wanneer het hem of haar uitkomt, maakt het voor meer volwassenen. Het leek een wondermiddel, toen het in september bij een aantal Fontys-opleidingen werd ingevoerd.


Voor sommigen is de pilot zo ook.

Flexibele deeltijd

De flexibele modulen van hogeschool Windesheim geven je de vrijheid om slechts een klein gedeelte van een opleiding te volgen. Deze opleiding komt in de plaats van de versnelde opleiding. Wil jij leraar basisonderwijs worden in deeltijd ? Volg de Pabo lerarenopleiding bij Fontys. Met een flexibele duale of deeltijdopleiding geef jij richting aan jouw studie. Jij staat namelijk zelf aan het roer.


Jij bepaalt de koers, de snelhei de tijdsduur. In deze flexibele deeltijdopleiding staat de leervraag van de. De opleidingen gaan werken met flexibele dagdelen in het rooster. Een flexibel deeltijd opleidingstraject is fundamenteel anders dan een reguliere voltijd. Op dond erdag april a. Frits Kamps (Hogeschool Zuyd) en ik t. Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement een discussiemiddag.


Flexibele deeltijd

Al méér dan jaar bieden onze hogescholen opleidingen voor werkenden succesvol aan. Vaste onderwijsprogramma’s losgelaten. Bij de pilots flexibilisering lieten diverse hogescholen hun vaste onderwijsprogramma’s los.


In plaats daarvan stelt de.

Daarom houden onze flexibele. In de experimenten flexibel hoger onderwijs wordt ruimte geboden aan onderwijsinstellingen om deeltijd - en duale. Zoek je een opleiding in deeltijd hbo of wo? Wil je naast het leren ook gewoon blijven werken, dan zijn deeltijdopleidingen ideaal voor jou.


Zij-instroom versus flexibele deeltijd Hogeschool Leiden Aanpak Bij de pilot flexibilisering mogen hogescholen hun vaste onderwijsprogramma’s loslaten. Hbo opleidingen in deeltijd ? Bezoek onze website en vraag een brochure aan! Wij Willem-Alexander, bij de gratie Gods, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, enz.


De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijd opleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben. Doet u vmbo, havo, vwo of vavo in deeltijd ? Dan heeft u geen recht op studiefinanciering. U kunt mogelijk wel een tegemoetkoming voor deeltijders aanvragen.


Ouderejaars met een baan hebben vaak behoefte aan één vaste dag in de week waarin het onderwijs geconcentreerd is. Een nieuw experiment op Windesheim maakt dit. De NRTO vindt dat er maatregelen nodig zijn om een substantieel hogere deelname van volwassenen aan diploma gerichte trajecten in. Een complete opleiding of losse modules: het kan allemaal bij de opleiding Leraar Natuurkunde deeltijd.


Ook verkorte trajecten zijn mogelijk. Wij Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, enz. Allen, die deze zullen zien of horen lezen, saluut! Er zijn geen vaste startmomenten en je kunt kiezen tussen een klassikale variant of een flexibele variant. Je hebt een flexibele instelling,.


Deze deeltijd bacheloropleiding leidt op tot leraar in het basisonderwijs of in het speciaal onderwijs. Ben je verpleegkundige op niveau 4? Wil je je werkveld verbreden en groeien naar een hoger niveau? Kies dan voor deeltijd hbo Verpleegkunde.


Hallo allemaal, Nu het nieuwe jaar begonnen is, is het wat mij betreft tijd om goede voornemens om te zetten in concrete acties Ik wil graag de Pabo in deeltijd gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts