vrijdag 29 mei 2020

Zij instroom subsidie

U kunt de subsidie pas aanvragen nadat de zij -instromer is begonnen met de scholing. De aanvragen worden toegekend op volgorde van binnenkomst. De subsidie zij-instroom bedraagt € 20. Als u het traject zij-instroom in het beroep wilt volgen om onderwijs te kunnen.


Besturen krijgen voor deze studenten daarom geen subsidie zij-instroom.

Door de wijzigingen zijn de mogelijkheden om een zij-instroomsubsidie aan te vragen flexibeler,. SOOB subsidie voor het opleiden van vrachtwagenchauffeurs en kraanmachinisten. Schoolbesturen kunnen subsidie aanvragen om zij -instromers beter te begeleiden en zo meer leraren voor de klas te krijgen. Lees hier hoe het werkt. ZIJ-INSTROOM Heb je een afgeronde hbo- of universitaire opleiding dan kun je als zij -instromer direct als zelfstandig leraar voor de klas.


Er is een beperkt aantal subsidieplekken. Gaat u via zij-instroom binnen jaar uw onderwijsbevoegdheid halen?

Dan kan de onderwijsinstelling een subsidie zij-instroom voor u aanvragen. Regeling subsidie zij-instroom (contractonderwijs) Als je al een baan hebt in het voortgezet onderwijs kan de school gebruikmaken van de regeling zij-instroomsubsidie. Ze komen direct voor de klas te staan,. Het zij-instroom traject schrijft voor dat de zij -instromer minimaal uur per week lesgeeft in het vak.


De werkgever moet de subsidie zelf aanvragen. Om in aanmerking te komen voor het traject zij-instroom moet je minimaal beschikken over een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Met deze subsidie kan het. DUO heeft subsidie beschikbaar voor aanvragen per jaar. Ook voor de instroom van kraanmachinisten is er een subsidieregeling waarmee u medewerkers met subsidie kunt opleiden naar de functie van machinist mobiele.


Subsidieplafond en verdeling 1. Hoe werkt de subsidie voor zij-instroom ? De onderwijsinstelling waar je als zij -instromer een aanstelling hebt (gekregen) vraagt de subsidie aan bij DUO. Financiering van een leerwerktraject. Voor de financiering van een leerwerkplek kun je gebruik maken van verschillende subsidies.


Zij-instroom Scholingstraject.

Zij instroom subsidie

De Rijksoverheid biedt de mogelijkheid voor het aanvragen van de ‘ subsidie zij-instroom ’ voor een bedrag van €20. Inrichting kennisnetwerk. Alle pabo’s die zij-instroom trajecten aanbieden dan wel van plan zijn dit te gaan doen zijn lid van het kennisnetwerk. Heb je altijd als leraar willen werken, maar is het er nog niet van gekomen? Via een zij -instroomtraject kun je het werken in de school combineren met je opleiding.


Voor scholen: subsidie zij-instroom De overheid stelt voor de opleidingskosten een zij-instroomsubsidie van maximaal € 20. Wanneer je het zij-instroom in beroep traject volgt, start je in veel gevallen ook in scha al L10. Een zij-instroom traject is opgebouwd uit. Het is mogelijk om subsidie aan te vragen vanaf het moment dat de zij -instromer met de scholing start tot. Als je direct op een school gaat werken als zij -instromer, kan die school een subsidie zij-instroom aanvragen bij DUO.


Zij instroom subsidie

Doe je nu heel ander werk, maar droom je van het leraarschap? Van een baan in het basisonderwijs, op een middelbare school of juist een roc. Leer installaties ontwerpen en beoordelen met de training Koeltechnische Installaties Ontwerpen (KT-C).


Ken je mensen in je netwerk die vrachtwagenchauffeur willen worden? Bij de zij-instroom maken we een persoonlijk professionaliseringsplan gebaseerd op jouw kennis en vaardigheden. Het schoolbestuur vraagt een subsidie aan om jouw scholing en de begeleiding op de werkplek te bekostigen.


Elk jaar is er een subsidie zij-instroom (maximaal € 20-) beschikbaar voor werkgevers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts