maandag 17 februari 2020

Hbo5 medisch secretariaat

Elke les duurt uur en valt wekelijks op dezelfde dag. Een secretaresse of baliemedewerker op een medisch secretariaat is het eerste aanspreekpunt voor patiënten en cliënten. Wat is, wat doet een medewerker medisch secretariaat ? Je beantwoordt de telefoon in een dokterspraktijk, een groepspraktijk of kliniek en legt de afspraken vast voor. Heeft u vragen over HBO?


Als medisch secretaris of secretaresse ben je cruciaal in de goede werking van.

Inleiding en organisatie van het medisch secretariaat inclusief de. Hiervoor krijg je een uitgebreid cursusboek,. Onze graduaatsopleidingen ( HBO) bieden stuk voor stuk praktische en beroepsgerichte opleidingen aan. De stage kan worden aangevat na de examens van het eerste jaar op een medisch secretariaat.


De cursist gaat zelf op zoek naar een geschikte stageplaats. Medisch secretaresse: Je. Klassikale opleidingen in de zorg. Bekijk het complete studieprogramma op de website!

Je werkt als medisch secretaresse bij organisaties waar mensen een medisch beroep uitoefenen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld dokterspraktijken (huisartsen) of. In het medisch secretariaat ben je de administratieve spil van dokterspraktijken, ziekenhuizen, mutualiteiten, gezondheidscentra of een medisch laboratorium. HBOGraduaat NTNederlands voor. Ontdek alle infodagen hier.


Je leert het reilen en zeilen van het medisch secretariaat kennen. Als je bij de naam vooral denkt aan brieven of e-mails tikken, dan heb je het mis. Je moet snel en nauwkeurig kunnen.


Dan kan jij als medisch secretaresse aan het werk in een ziekenhuis, dokterspraktijk,. Ben je geïnteresseerd in de medische sector? Een diploma van gegradueerde (= Hoger Beroepsonderwijs = HBO) komt in aanmerking voor het niveau B van de personeelsformatie van het gemeente-,.


Hallo,Ik zou zeer graag een opleiding medisch secretariaat volgen in avondschool of eventueel ook in dagonderwijs maar in de regio Oost-Vlaanderen. Binnen weken jouw diploma medisch secretaresse behalen? Kies dan voor de opleiding van NHBO.


Je leert zowel alle theorie als praktijk die je nodig hebt om aan de. De opleidingen uit het hoger beroepsonderwijs ( HBO) bereiden voor op een beroep. CVO Leerstad is lid van het samenwerkingsverband HOGent- HBO5.


In de krant vond ik dit weekend een zeer interessante vacature voor medisch secretaresse.

Ik stuurde mijn sollicitatiebrief op. Wil je medisch Secretaresse worden? Jouw taken zijn afhankelijk van de afdeling waar je. Openingsuren secretariaat.


Bij de opleiding tot medisch secretaresse leert je niet alleen het secretaressevak, maar weet straks ook hoe je termen als pathologie en immunologie moet schrijven. Als je het combineert met het certificaat Aanvullende Algemene Vorming. Een opleiding medisch secretariaat is een meerwaarde.


Starten met HBO-opleiding Na het secundair onderwijs zijn er tal van mogelijkheden om verder te studeren. Naast een studie aan een hogeschool of universiteit kan je. Het secretariaat wordt dagelijks bemand door één van onze praktijkassistentes (Stephanie, Wini en Liesbet). U kan er elke werkdag terecht tussen 8uen 17u00. Vacature medewerker medisch secretariaat in Brugge: contract van onbepaalde duur, deeltijds (uren per week).


Plaats tewerkstelling: Dr Goetinck. Het HBOBoekhouden speelt hierop in. Onze opleiding medisch secretariaat is, na de cursus bedrijfsbeheer, de populairste uit ons ruime opleidingsaanbod.


U behaalde bij voorkeur een bachelor medisch secretariaat of directiesecretariaat,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts