maandag 30 december 2019

Broodjeszaak over te nemen

Instapklare broodjeszaak over te nemen op een toplocatie in Houthalen centrum. Er zijn een 40-tal zitplaatsen. Het pand heeft een open keuken,. Over te nemen Bruisende broodjeszaak met zeer goed ligging aan de industriezone van Boom.


Vaste klanten het hele jaar door ! Zaak is uitgerust met al de nodige.

Goed draaiende broodjeszaak over te nemen met vast cliënteel. Deze broodjeszaak is al meer dan jaar een gevestigde waarde in oud. Goeddraaiende broodjeszaak over te nemen in Deurne noord wegens persoonlijke redenen.


Vlakbij scholen (wandelafstand) deze behoren tot ons vast cliënteel die. Wanneer je beslist om een broodjeszaak over te nemen , kan je meteen rekenen op verschillende voordelen. Zo beschik je meteen over alle benodigdheden,. Kom langs in je broodjeszaak en ontdek de belegde broodjes en huisbereide salades.


Broodjeszaak over te nemen

Plaats nu uw bestelling.

Gelegen in een gekende winkelstraat in de nabijheid van drie scholen. Ik denk dat u uw verlies maar moet nemen en zelf voor de kosten moet opdraaien. Broodjeszaak Het Plein te Hengelo.


Hij sloot af met de woorden dat hij op maandag contact op zou nemen. De volgende datums zijn wij gesloten of zitten we vol en nemen wij geen catering klussen meer aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Perfect centraal gelegen in een drukbezocht overdekt winkelcentrum grote plaats Zuid-Oost Nederland. Sutton rijdt elke morgen naar het Shady Grove station, om er de rode lijn te nemen naar de sta naar zijn broodjeszaak. Bij onze broodjeszaak in Westerlo kunt u niet alleen terecht voor een ruim assortiment aan broodjes, maar ook voor snacks en bereide gerechten. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen.


We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht broodjeszaak , met prijzen vanaf € 45. Van harte welkom op de website van ’t Krokantje, uw broodjeszaak in Merchtem. Bij ons kan u terecht voor heerlijke broodjes,. Dagschotels om mee te nemen.


Tijdens de tweede week van de paasvakantie nemen we een paar dagen vrij. Heeft u ’s middags zin in een snelle hap, kom dan zeker eens langs bij onze broodjeszaak in het hartje van Berlaar. Wij hebben ook warme snacks en koude schotels.

Verschillende varianten verkrijgbaar ook om mee te nemen. Kom ze zeker eens uitproberen. Een broodjeszaak in het centum van Asse. De soep is makkelijk me te nemen in een hermetisch gesloten beker van 300ml (€40), een halve liter.


Aarzel niet om contact op te nemen. We helpen jou met veel plezier verder. OVERNAME broodjeszaak Delivrance Deze gunstig gelegen handelszaak is gevestigd in een huurpand in het centrum van Berlaar. Goed gelegen broodjeszaak met bewezen. Vers bereid én smaakvol, dat is waar de gezellige broodjeszaak met WIFI en speelhoek een punt van maakt.


Ontdek het aanbod en plaats uw bestelling. De eigenaren van de beroemde koosjere broodjeszaak Sal Meyer in Buitenveldert stoppen. Diverse mensen hebben zich al gemeld om de zaak over te nemen.


In dit gebouw zit ook de ruimte voor een broodjeszaak. We zijn nog op zoek naar. U kan deze hier bij ons in Sint-Job-In’t-Goor eten of alles mee naar huis of kantoor nemen.


Ben je vergeten om je broodtrommel mee te nemen ? Wij bieden een uitgebreid assortiment aan. De Mixx in Turnhout is niet alleen een dagbladhandel, maar ook een broodjeszaak die dagelijks verse broodjes en snacks bakt. Geniet ervan op het zonnig terras! Sinds september opende Bakkerij Mariën een 2de vestiging in Diest, dit keer met broodjeszaak.


U kan kiezen om uw broodje mee te nemen of er ter plaatste op te eten. De zaak is in zijn geheel over te nemen of enkel de. Gelegen bij de hoofdingang van winkelcentrum de scheepjeshof bied ik mijn broodjeszaak te koop aan in verband. Jut’s Brooike is een broodjeszaak te.


Broodjeszaak over te nemen

Producten contact vestigingen broodjeszaak traiteur restaurant frituur 70Volg ons via de sociale media en blijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts