woensdag 20 februari 2019

Berichtgeving iphone melding

Berichtgeving iphone melding

Specialistisch advies nodig? Verlengen of overstappen? Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Tikken op een melding of een groep meldingen om deze. Dit houdt in dat je een waarschuwing of melding te zien krijgt, wanneer een apps iets.


Wil je geen melding ontvangen voor verjaardagen. Ik verkrijg telkens de melding “activiteit. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Blader door de lijst van meldingsinstellingen.


Er zijn allerlei soorten meldingen. Elke soort melding heeft zijn eigen instellingen. Voorbeelden maken duidelijk wat.


Sinds de upgrade naar iOS 9. Hier kun je per soort melding aangeven of je dit wilt. Bij apps waarvan de berichtgeving is ingeschakel. Je krijgt dan direct melding als er iets. Sta berichtgeving toe uit te zetten is het. Als u een melding hoort of voelt binnenkomen,.


Pas als de camera jouw gezicht herkent wordt de inhoud getoond. Instagram melding blijft staan. Een badge met een uitroepteken geeft aan dat er een probleem is met een app. Reageren op een melding in. Om de Snapchat-meldingen in iOS aan te kunnen zetten, zal je de instellingen van je mobiel moeten aanpassen,.


In Toegangsscherm – wilt u de melding ook in beeld. Als reactie op de laatste versie van het verhaal van Bloomberg, maken we melding van de volgende feiten: Voor Siri en Topsy zijn nooit gemeenschappelijke servers. Als je berichtgevingen inschakelt, ontvang je een melding bij onder meer nieuwe e-mails, berichten van sociale netwerken en herinneringen van afspraken in de agenda. Je bepaalt ook nog eens welk geluid je bij een melding. Schakel een afzender van een melding in of uit.


Selecteer de naam van een afzender en schakel vervolgens meldingsbanners,. Niet storen staat uit, vliegtuigstand ook. Afhankelijk van het soort melding betekent dit dat we je.


En die melding krijg je dan bij. Bij de eerste keer opstarten krijg je deze melding. Gelukkig los je dit op met een paar minuten melding -management. Berichtgeving instellen.


Wanneer u een nieuw e-mailbericht ontvangt, kunt u een Outlook melding door middel van een melding op uw bureaublad of door het Outlook-pictogram in het Dock. Als je veel reacties op een video krijgt, ontvang je mogelijk niet voor elke reactie een melding. In plaats daarvan sturen we je van tijd tot tijd een melding. Krijg je een melding van een vervelende app, tik dan op de notificatie en houd even ingedrukt. Wat ik niet aan de praat krijg is ‘ berichtgeving ’ Ik heb mijn twitter account.


De melding is wel in beeld maar moet eerst zelf. Daar zie je een lijst van alle apps die je meldingen kunnen sturen. Je ziet dan alleen van welke app je een melding hebt ontvangen. Zoek de app Mail en druk daarop.


Premium Loading.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts