zondag 25 november 2018

Papiaments zinnen

Vind papiaments leren het nu op Kensaq. Nederlands - Papiaments op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Een vraagje stellen aan je dushi? Hier leer je handige woordjes en zinnen in het Papiaments over het thema: liefde!


Aangezien Papiaments de meest gesproken taal op Aruba, Bonaire en Curaçao is, kan het geen kwaad voordat je op reis gaat alvast enkele woorden en zinnen te leren.

Papiaments zinnen

Omdat je niet alles in het leven in een hokje moet (willen) plaatsen, vind je in deze blogpost maar liefst vragen en zinnen om mee te oefenen! Op onze hoofdpagina voor Papiaments vindt u meerdere onderwerpen over het papiaments. Handig voor de eerste comminicatie momenten.


Papiaments is de meest gesproken taal op Curaçao en het kan zeker geen kwaad voordat je hier komt, om alvast enkele woorden en zinnen te leren! Met onze gratis vertaalmachine vertaal je zinnen van en naar bijna alle talen van de wereld. Probeer nu onze gloednieuwe vertaalmachine!


Met de laatste updates de beste vertaling van zinnen. Na afloop van de cursus Papiaments beschik je over brede basiskennis van het.

Dit zijn opdrachten waarbij je zelf woorden en zinnen inspreekt op de computer. Wil je Papiaments leren? Makkelijke woorden en zinnen leer je met Rhythms leer Papiaments. Zijn er antilianen die mij willen helpen wat te vertalen in het. Dus ik hoop dat er een paar.


Online vertaalwoordenboek. Er is niet veel over te vinden op Internet. Meertalig vertalend woordenboek, talen. Manera ma kompronde ami kubo notin nada ku otro.


I ku bosnan ta geniet met elkaar zeker riba me airobed. Papiaments leren zal je tijd op Curacao nog mooier maken omdat je hiermee echt in contact komt met de locals. Begin je les al in Nederlan zodat je je eerste.


Leer je eerste paar woorden Papiaments in een paar minuten. Zie ook hoe we je verder kunnen helpen het Papiaments te leren. Je dushi een compliment geven?


Papiaments zinnen

Zeg het ook eens in het Papiaments ! Ik ben papiamentu aan het leren!

Papiaments is een taal dat op Curacao, Aruba, Bonaire en op het Venezolaanse eiland Paraguaná wordt gesproken. Maar wat is dit voor taal? Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans of in andere talen, zonder inloggen.


Papiamento: Basiscursus Papiaments - Dòsplak’i boka woordjesleren. Deze online cursus Papiaments is perfect als je met meerdere personen naar Curaçao gaat en iedereen wil wat. Doelgericht Papiaments leren? Kies een Studieboek, Taalgids of Leerboek Papiaments Taalcursussen voor 1talen Veel keuze Thuiswinkel waarborg Snel in. Info over vertalen naar papiaments.


Papiaments zinnen

Resultaten van zoekmachines! Dan is het leuk om een paar Papiaments woorden en zinnen te leren waar je het thuisfront mee verrast, maar om je verblijf op het eiland door te komen,. Elke maand bied ik u een paar woordjes en zinnen aan.


Dit kan u de hele maand door oefenen. Maak een account aan en begin met het leren van Papiaments. Het woordenboek bevat 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts