vrijdag 31 augustus 2018

Deeltijd hbo

Deeltijd hbo

Online, met inspirerende Boeken of in een echte Klas. Studeren waar en wanneer je wilt. Het nieuwe studeren begint bij NTI. Ontdek waarom NTI ook bij jou past. Alle voordelen op een rij.


Officieel erkende HBO opleidingen. Vraag de gratis studiegids aan! Vind hbo deeltijd als je nu zoekt.


Wie in deeltijd studeert, heeft in elk geval al een baan en een aantal jaren relevante werkervaring. Een hbo -bachelor deeltijd avondopleiding van Fontys is een volwaardige geaccrediteerde hbo opleidingen die je in deeltijd en meestal als avondopleiding volgt. Deeltijdstudenten kom je in alle leeftijden tegen. De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Voltijd Iedere dag werken aan je studie.


Ongeveer uur per week. Duaal Combinatie van werken en leren. Wil je hbo -verpleegkundige (niveau 6) worden? Je hebt een vaste dag per week les. Op zoek naar een deeltijd hbo studie?


De term deeltijds (parttime) wordt vooral gebruikt ten aanzien van werken. Een deeltijdse functie omvat minder uren dan een voltijdse werkweek met evenwel een minimum. Ben jij op zoek naar een opleiding die goed te combineren is met een drukke baan of gezinsleven? Kies voor een deeltijd hbo opleidingen van het NTI!


Volg naast je werk een erkende HBO of MBO opleiding op het gebied van officemanagement, managementondersteuning of eventmanagement. Hogeschool Utrecht biedt een volwaardig aanbod: deeltijd en duaal hbo , masters, post- hbo en cursussen. Hbo opleidingen in deeltijd ? Flexibele hbo opleidingen voor professionals in Utrecht, Amsterdam en Breda. Bezoek onze website en vraag een brochure aan!


Bekijk onze deeltijd , duale en flexibele HBO opleidingen. U vindt hier direct meer informatie over jouw toekomstige deeltijd HBO opleiding. Heb jij de ambitie om kinderen in het basisonderwijs alle benodigde kennis en vaardigheden mee te geven? Misschien is de Pabo deeltijd dan iets voor jou.


Interessegebied Economie. Post hbo trainingen en cursussen. Zo doe je nieuwe kennis en vaardigheden op en hoef je je inkomen niet te. Met een diploma van de opleiding Bedrijfskunde deeltijd op zak, mag je de titel Bachelor of business administration (BA) voeren.


Je kunt doorgroeien naar een. De lerarenopleiding kun je volgen op vele locaties. Werken als leraar in het basisonderwijs? Op HBOstart staan alle opleidingen, open dagen en hogescholen. Zoek jij een hbo opleiding?


Deeltijd hbo

Jaarlijks helpen wij bijna alle hbo studiekiezers. HBO -opleidingen per onderwerp Jouw HBO -opleiding vind je bij Scheidegger. Werk jij al een aantal jaren op MBO-niveau, maar heb je het gevoel dat je meer te bieden hebt?


Dan is studeren in deeltijd een uitkomst. Je gaat meestal ‘s avonds naar school, en dit geeft je de tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts