woensdag 25 juli 2018

Complex betekenis

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ complex ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. De Bijbel is duidelijk een complex geschrift, dat onmogelijk door één auteur geschreven kan zijn. De naam van het complex verwijst naar de Griekse mythe over Oedipus, die door het noodlot zijn vader doodde en met zijn moeder trouwde. Door experts geschreven.


Op deze pagina staat een uitleg van de.

Ook betekent complex moeilijk of ingewikkeld. Andere definities, verklaringen. Juridisch is dit een complexe zaak. De actrices, stuk voor stuk genomineerd voor. Vitamine B- complex is de verzameling van alle vitamine B, die verschillende functies in het lichaam hebben.


Waar zit vitamine B- complex in? De P-top (boezems) en het QRS- complex (kamers).

Complex betekenis

Hieronder vind je een betekenis van het woord complexe Je kunt ook zelf een definitie van complexe toevoegen. Grootste financieel-economische lexicon in NL-taalgebied. Het laat zo mooi zien dat de keuze die je maakt als zorgverlener voor jezelf betekenis heeft en voor de patiënt het. Omgaan met complex gedrag in. Alles, wat u al altijd had willen weten.


Het QT-interval omvat het QRS- complex , het ST-segment en de T-golf en vertegenwoordigt ventriculaire depolarisatie en repolarisatie. Verklaren en ‎Uitleg van dromen over complex. Ongeveer resultaten in woordenboek van dromen, met de droom symbool dat u zoekt. Het is een initiatief van filmmaker en bioscoopeigenaar Jos Stelling.


Focale aanval met verminderde gewaarwording. Bij een focale aanval met verminderde gewaarwording, voorheen complex partiële aanval genoem is het bewustzijn geheel. Er werd definitie van Oedipus- complex gevonden in de woordenlijst. Een cv is bijzonder complex en een loodgieter weet precies wat hij moet doen.


Alleen dan wordt een storing snel verholpen. Complex - wat is de betekenis van Complex ?

Wat is de betekenis van een draadloze boor? Vitamine B complex is verkrijgbaar in dragees, capsules, tabletten, injecties en drank. Een complex (Latijn com- = met, plectere = weven, vlechten, verwikkelen) is een. Wilt u meer weten over de prijs en vergoeding van uw medicijn? MCDD wordt beschouwd als een variant van het.


The RNA-induced silencing complex , or RISC, is a multiprotein complex , specifically a ribonucleoprotein, which incorporates one strand of a single-stranded RNA. In de psychologie is het een geheel van voorstellingen, gedachten, ervaringen en dergelijke die een. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen.


Complex betekenis

Wat betekent inferiority complex ? Ook met de betekenis van inferiority complex. COPD is een longziekte waarbij de longen zijn beschadigd. Ademen wordt steeds moeilijker. Normale dingen zoals traplopen of boodschappen worden lastiger. Kinderen en volwassenen met een meervoudige complexe handicap (MCG).


Als een systeem veel van de volgende kenmerken heeft, is de kans groot dat we het complex kunnen noemen:. Bekijk de betekenis van complex , uitgelegd met behulp van definities, diverse voorbeeldzinnen en synoniemen. PQRST- complex - Aan een ECG kunnen een aantal toppen in beneden- en bovenwaartse richting worden onderscheiden.


Complex betekenis

Is dit nu allemaal gewichtigdoenerij van de professional of adviseur, of is een vraagstuk of project nu echt complex ? De subjectieve inkleuring van het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts