donderdag 29 maart 2018

Personal trainer vacature

Personal trainer vacature

Trainer Vacature met de Trovit zoekmachine vinden. Gezellig team en flexibele werktijden. Ben jij sociaal, positief en servicegericht? Gratis verzending vanaf € 3-. Solliciteer direct online!

Personal trainer vacature

Shop bij de grootste kappersgroothandel van NL. Freelance personal trainer of voedingsconsulent(e)? Wij hebben een aantal openstaande vacatures. Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Neem contact op voor meer informatie.


Reageer dan snel op onze personal trainer vacature en be part of the team in Den Haag, Westland en Amsterdam. Kies dan één van onze personal trainer opleidingspakketten. Hij waakt over een van de vele goede voornemens die je begin dit jaar hebt genomen: gewicht verliezen en een goede conditie opbouwen.


Fitvak erkende opleidingen.

Personal trainer worden? Shawn Mateau is personal. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor minimaal uur pw voor zowel doordeweeks als in de weekenden.


Opleidingslocaties door heel Nederland. Flexibel in tijden (avonden beschikbaar) Zelfstandig. Helpt je doel te bereiken! Goede en gedreven personal trainers , met een passie voor. Let op: Alle plekken voor deze vacature zijn momenteel vervuld.


Wil je een open sollicitatie doen? Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een sportieve uitdaging en een streven om het optimale uit zichzelf te halen. Bij TrainMore doen we er alles aan om de sportprestaties en healthy lifestyle van onze members te verbeteren. Beste werkgevers in Eindhoven.


Je geeft training en begeleiding aan onze klanten op diverse locaties en dit zowel voor de persoonlijke lessen als de groepslessen. Vind eenvoudig je nieuwe job. Wij zijn op zoek naar de beste personal trainers , de absolute goalkillers! Fulltime baan, parttime baan. Bekijk alle vacatures en sollicteer.


FITNESSWORX is een personal training studio waarbij de persoonlijke aandacht altijd centraal staat. Dagelijks nieuwe vacatures in Trainer.

Misschien ben je iemand die ervan droomt om een fitness atleet te worden. België en in het buitenland. Wil jij de beste versie van jezelf. U kunt zoeken op uw postcode, woonplaats of provincie. Jobs with brands like Virgin Active, LA Fitness or GLL and many more are just a click away.


De beste jobadvertenties in Trovit. Ze zijn voor het enthousiast team op zoek naar iemand met passie voor sport, voor de gezondheid en voor de mens! We trainen klanten in minuten per week fit, volgens een specifieke.


Geachte heer Rose, Als zeer vaardig personal trainer las ik uw vacature. Dé personal trainings studio voor vrouwen in Zeist! Hier vindt u kwaliteit en een persoonlijke benadering. Wij streven naar alle aspecten van gezondheid.


Je stelt op maat gemaakte trainingsplannen op en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts