woensdag 25 oktober 2017

Jumbo zegels

Jumbo zegels

Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Een volle spaarkaart levert voordeel op! Vind jumbo zegels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Koop of Verkoop jumbo op Marktplaats.

Bij tien zegels is een spaarkaart vol. Het rendement kan oplopen tot wel bij PLUS! Bij iedere besteding van € 1- ontvangt u één spaarzegel. Bij zegels heeft u een volle.


Zo’n zegel kost je €1. Spaarpotje Zegels of punten sparen via de supermarkt is voor de mensen die hieraan doen een simpele, concrete en directe manier van sparen. Plak de zegels op de spaarkaart en bij zegels is de kaart al vol!


Je kunt hiermee met korting naar de dierentuin, attractiepark en meer. Met zegels is de spaarkaart vol en krijg je vlijmscherpe korting op professionele Fissler.

Dat geldt voor veel mensen. Maar zegels sparen kan wel degelijk lonend zijn. Bij sommige supermarkten kun je een rendement van maar liefst krijgen!


Wie spaart ze niet en zou voor mij willen sparen ? Geen idee hoeveel ik er nodig heb, maar het is voor personen en dan uitjes. MyClubStore spaaractie bij JUMBO Spijkenisse. Hoeveel zegels moet jij nog om je (volgende) gewenste artikel te kunnen bestellen. Schakel vrienden en familie in zodat. Het voelt als een kerstpakket openmaken.


Wat fijn dat je boodschappen bij ons doet! Jumbo maakt gebruik van cookies. Ik ben een allleenstaande man met. Als de tekst op de spaarkaart klopt dat de actie begint op september en zou stoppen op september, dan heb je dus dagen om zegels te sparen voor een. Kies eerst een provincie, dan een regio, en je krijgt een lijst met alle deelnemende scholen in die regio.


Spaar slimmer met de PLUS app voor keukenmessen. Ook dit jaar zette Iris Stevens weer een actie op om zegels in te zamelen. Met deze zegels kon Iris sparen voor boodschappenpakketten die zij. Een zegeltje koop je bij elke euro die je.


Bij elke boodschappenrondje koop ik ze erbij.

Jumbo zegels

Maandagavond liep heel Hilversum uit om de Formule 1-raceauto. Welkom op de website van Winkelcentrum Lienden - het gezellige en uitgebreide winkelcentrum in het midden van de Betuwe! Op jaarbasis kan het veel meer zijn, want daarna kun je die euro weer gebruiken om nieuwe zegels te kopen en zo vang je als het ware rente op rente.


Je kunt deze zegels altijd blijven gebruiken, ook als het tarief omhoog gaat. Volle spaarkaarten kunnen. Boeken en tijdschriften, Diversen. Zo wordt een volle spaarkaart €waard. Je hebt zegels nodig voor een volle.


Actievoorwaarden – myclubstore. Heb je je kaart van zegels vol?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts