vrijdag 21 juli 2017

Entree opleiding mbo

Entree opleiding mbo

Volg Klassikale MBO-opleidingen. Download nu de Gratis brochure! Aan de slag in de Zorg op niv. Wordt MBO Helpende Zorg en Welzijn! Alles weten over onze Opleidingen?


Kom naar een van de Open Avonden! Vind opleiding mbo het nu op Kensaq. De entreeopleiding bereidt leerlingen voor op assisterende functies op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld als assistent zorghulp of assistent. Pamflet Entree - opleiding : Niemand aan de kant!


Soms hebben jongeren of (jong)volwassenen iets extra’s nodig om mee te kunnen doen in de samenleving. Wat houdt een Entreeopleiding in? Een Entreeopleiding duurt een jaar. Als je meer tijd nodig hebt om de opleiding af te maken, mag je er langer over doen. Met de invoering van het actieplan Focus op Vakmanschap is ook het studieadvies voor de entreeopleiding ingevoerd.


Dat wordt binnen vier maanden na aanvang van de. Een entree - opleiding is voor iedereen die nog geen diploma heeft. Wat is een entree opleiding ? Een entreeopleiding is een mbo - opleiding waar je leert om basiswerkzaamheden uit te voeren waarmee je een medewerker binnen een bedrijf. Bij Landstede MBO leer je in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarin je kennismaakt met je toekomstige beroep en werkveld.


Hier kun je jouw opleiding. Heb je geen vmbo-diploma? Wil je toch naar het mbo ? Dan is een Entree - opleidingen iets voor jou.


Entree opleiding mbo

Dan kun je terecht bij de Entree - opleidingen van het ROC van Amsterdam. Deze bereid je voor op de arbeidsmarkt of een niveau opleiding. Twijfel jij tussen een aantal opleidingen op mbo 2-niveau en kom je er maar niet uit? Of heb je door omstandigheden extra hulp nodig tijdens het volgen van een mbo 2. Met een entree opleiding kan je toch naar het mbo.


Mbo niveau 1- opleidingen waarmee je verder kunt. Op deze pagina vind je algemene informatie. Maar heb je wel de capaciteiten om een mbo - opleiding te doen? Ben je jaar of ouder?


Onze studenten en docenten kennen. Tijdens je opleiding op niveau krijg je zowel theorie- als praktijklessen. MBO Amersfoort staat voor toegankelijk, ondernemend en vakkundig onderwijs. De opleiding is heel praktijkgericht.


Zo leer je over het plannen van taken, het uitvoeren van beroepsopdrachten, wat een goede. Ik ben jaar, kan ik dan ook naar de Entree ? Dan ben je bij Summa Plus aan het juiste adres. Daarna kun je doorstromen naar een mbo - opleiding op niveau of een baan zoeken als. Vraag dan eens naar de Entree plus opleiding die we aanbieden in verschillende. Na een entree -diploma kun je aan het.


Je bent op augustus minimaal jaar oud. Je voldoet niet aan de vooropleidingseisen voor toelating tot een opleiding mbo - mbo -of mbo -4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts