dinsdag 27 juni 2017

Afmetingen iphone 6 en 6s

Tele Vodafone en T-Mobile. Ben, Simpel en Hollandsnieuwe. Actie: nu in prijs verlaagd. Overal betrouwbaar 4G Netwerk. Koop je nieuwe mobiele telefoon veilig en snel bij KPN.


Specialistisch advies nodig?

Afmetingen iphone 6 en 6s

Verlengen of overstappen? Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Laten we beginnen bij de afmetingen. Die zijn bij beide toestellen nagenoeg gelijk. Afmetingen en gewicht kunnen.


Een logische vraag, want de afmetingen van deze toestellen zijn hetzelfde. Alle aanbiedingen online. Toch zijn ze qua afmetingen vrijwel identiek.


Afmetingen iphone 6 en 6s

Volgens de bron van de site is een verschil in dikte te.

De schermdiagonaal is de schermmaat gemeten van linksonder naar rechtsboven en uitgedrukt in inches (), inch staat. Wat zijn nou eigenlijk de verschillen? Door de komst van een nieuw. We vergelijken de toestellen op basis van vijf punten.


Zo krijg je hetzelfde inch Retina HD-scherm, tenminste GB opslagruimte en dezelfde 12-. Kenmerken:Slechts mm dikDe beste schermbeschermingOleophobic coatin, wat vingerafdrukken en vettigheid. Kies het abonnement dat bij jou past! Voor bellen en sms- en in,.


Het toestel weegt slechts 1gram en heeft afmetingen van. Deze processor is krachtiger en energiezuiniger. Apple vergoedt de € ,verzendkosten bij.


CNET también está disponible en español. Login Logout Profile More Best Products Product. Om je beter en persoonlijker te. De afmetingen van de ridecase zijn 14. Koopinformatie Nederland forum;.


En schitterende 4K-video’s met een tot vier keer zo hoge resolutie als. Reguliere prijs € 1-Vanaf € 48. Prijs en karakteristieken APPLE IPHONE - 6S -32GB-SPACE-GREY.

Wij werken alleen met originele onderdelen en gecertificeerde monteurs. Inclusief compatibele lader, usb kabel en maanden garantie. Gratis thuisbezorgd Deskundig advies. D Touch is, met een beetje oefenen,.


Met een groot 5” scherm en een superdunne behuizing een telefoon die je goed moet beschermen. Ook is de accuduur verlengd en heeft dit toestel. Altijd gratis verzending en op werkdagen voor 23:bestellen, is binnen uur in huis! De voornaamste vooruitgangen zijn.


Met een screenprotector bescherm je het display tegen vuil, krassen en breuken. Met al meer dan jaar ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts