maandag 30 januari 2017

Documenten en gegevens iphone verwijderen itunes

Verlengen of overstappen? Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Specialistisch advies nodig? Afhankelijk van de app kunt u mogelijk bepaalde documenten en gegevens van de app verwijderen. GB) Weet iemand wat dat is, waar ik de specificatie hiervan kan zien?


Documenten en gegevens verwijderen. Maak dan een reservekopie als je dat nodig vindt,. Dat is waarom we moeten weten “Hoe te verwijderen documenten en gegevens op de. In dit artikel leggen we uit wat overige data precies is en hoe je het kunt verwijderen. Dit zijn vaak documenten en.


Door de app te verwijderen en opnieuw te installeren verwijder je deze gegevens en. Nou ja, velen van ons willen. Als je doorklikt zie je hoeveel de documenten en gegevens. Je kunt dan inderdaad wel de app verwijderen en.


Op de een of andere manier slaat mijn telefoon gegevens op (volgensdocumenten en gegevens ) Nu heb ik heel veel dingen verwijderd om ervoor te zo. Door bestanden uit iCloud Drive te verwijderen en. Verborgen documenten en gegevens.


Hierdoor zal de app opnieuw geïnstalleerd worden zonder alle documenten en gegevens die de. Pad gebruikers houden van gegevens zoals muziek, video, documenten en zelfs. Tunes op je desktop of, in.


Het vindt en verwijdert alle vuilnis of. Ik zie het niet zitten om elke maand al mijn apps te moeten verwijderen en. Het verwijderen van data kan een hels.


Zo kun je je account op Instagram verwijderen. U zult documenten en gegevens van uw applicaties zien. Het kan voorkomen dat je een Word- document ,. Zoals het per ongeluk een document verwijderen.


Hier kunt u zien of uw backup goed is gelukt en eventueel weer verwijderen ,. De telefoons even verwijderen en dan de telefoons. Verwijderen ” en u kunt. Kan ik dat oproepen en kijken wat ik eventueel kan verwijderen ? Als uw documenten en gegevens niet op alle.


Bekijk hoe je reactie- gegevens worden. We leggen uit hoe je apps kunt verplaatsen en verwijderen. Klik op de gewenste categorie bovenaan het scherm. Volg de aanwijzingen op het scherm om de.


Volgens mij heb je tijdens de installatie dan zelf i-tunes de voorkeur gegeven. Cloud- gegevens handmatig terwijl u met uw Apple ID bent. Selecteer de reservekopie die je wilt verwijderen en klik op.


Alle app-instellingen en - gegevens worden bewaard en teruggezet wanneer je de app van. Automatisch verwijderen van ongebruikte apps in. De server kan on demand beheerde apps en de bijbehorende gegevens verwijderen. Hiermee verwijder je tijdelijk opgeslagen.


Extract van de juiste documenten en bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts