woensdag 23 november 2016

Opleidingen syntra

SYNTRA is de specialist in praktijkgerichte, trendy opleidingen voor ondernemende mensen. Ontdek hier het ruime aanbod aan opleidingen. Terug Beauty en wellness. In deze drukke tijden gaan steeds meer mensen op zoek naar een gezonde levensstijl, een verzorgd lichaam en een manier om tot rust te komen. Maak je keuze uit meer dan 6opleidingen in sectoren.


Opleidingen syntra

Bel 07815999 mail of chat. Sta je te popelen om een tof beroep in de praktijk aan te leren? Leer werken met een PACT- opleiding , dat werkt!


Meer dan 6praktijkgerichte opleidingen in Antwerpen, Leuven en Mechelen. Een nieuwe professionele uitdaging? Volg een praktijkgerichte avondopleiding bij Syntra. Syntra West leert je ondernemen, leren en doen. Vind hier de opleiding die je zoekt.


Als erkend Nederlandstalig centrum voor vorming van zelfstandigen en KMOs wil SYNTRA Brussel een brug zijn voor iedereen die vooruit wil. Opleidingen voor ondernemende professionals in Antwerpen, Leuven en Mechelen of op jouw locatie. Een erkende opleidingsorganisatie met een brede waaier aan praktijkgerichte opleidingen. Voor jongeren en volwassenen. De SYNTRA bieden opleidingen in het kader van ondernemersvorming voor zelfstandigen en kmo's.


Zowel ’s avonds als overdag. Er zijn twee grote afdelingen: De leertijd. Vind de opleiding van je dromen en ontdek alles om je om te scholen.


Opleidingen syntra

Over werken en leren, opleidingscheques en premies. Je hebt goesting om er – letterlijk en figuurlijk – werk van te. De VDAB staat onder toezicht van de Vlaams minister van Werk, Onderwijs en Vorming.


Biedt een dienstenpakket aan op het gebied van arbeidsbemiddeling, opleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts