maandag 31 oktober 2016

Horecaruimte overname nijmegen

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Makelaars met het grootste Horeca aanbod. Wij helpen in de begeleiding bij aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van inventaris, goodwill en registergoed. Nijmegen gelegen horecaruimte in volledige nieuwbouw.


Horecaruimte aan de Stadsring te Amersfoort te huur. Aan de Stadsring is een horecaruimte beschikbaar.

Cafetaria te koop op Horecamarktplein. Volledig ingerichte horecaruimte ter overname te Amsterdam. Verkocht onder voorbehoud. Casco horecaruimte gelegen op een hoeklocatie in het centrum van. Bedrijven uit Nederlan maar ook uit.


Van winkel, kantoor tot. Gastronomisch concept ter overname met vaste locaties als uitvalsbasis Vraagprijs. Indonesische delicatessen winkel in Haarlem - Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden een mooie volledig.


Aan het Marktveld in het bourgondische Vught is deze prachtige casco horecaruimte gelegen.

De horecaruimte wordt dan ook vrij van huurders opgeleverd. Overname van de huidige bedrijfsinventaris is niet verplicht maar behoort zeker. Klaassen horecamakelaardij bv biedt t. Mooi centraal in Leusden, aan de Hamersveldseweg, gelegen horecaruimte van 3m2.


Zeer geschikt voor allerlei restaurantconcepten, maar ook. Multifunctionele horecaruimte in Brunssum centrum Vraagprijs. Adres Hamstraat - Roermond Type Eten. De overname bestaat uit de aanwezige inventaris en het huurrecht van het.


Niet gevonden wat u zocht? Maak dan nu een gratis zoekprofiel aan waarmee u ons aanbod per e-mail. Katendrecht te Rotterdam. In het centrum van Maastricht bieden wij aan een leuke horecazaak zonder overname.


TER OVERNAME AANGEBODEN EEN INSTAPKLARE AMBACHTELIJKE. TE HUUR CASCO HORECARUIMTE DEN DEIJL. Overname handelsfonds Luxe hotel met kamers in de Westhoek Wellness complex Boutique hotel met uitzonderlijke afw.


Tower Horeca biedt het gezellige eetcafé discreet ter overname aan. Gelegen in een landelijke gemeenschap, in de omgeving van Zwolle. In centrum gelegen horecaruimte met een vloeroppervlak van ca.

Bekijk bij Helder Horecamakelaardij alle bedrijfspanden die te koop en te huur staan in Groningen. Restaurant in Hillegom ter overname. Café de Ouwe Tap in Alphen aan den Rijn is bekend in Alphen en omgeving als een. Kijk op onze site voor het talloze aanbod van kantoorruimte in Utrecht.


In Hoek van Holland ter overname aangeboden VERKOCHT. Voor de lekkere trek of een snelle hap:. Omschrijving: Te huur aangeboden HORECARUIMTE Anna Paulownaplein Den Haag. Solide vakkennis, absolute discretie, klantgerichte service.


Reserveer online, laagste prijzen. Eetwinkel: een unieke concept-formule voor de vrije ondernemer! Eetwinkel is een nieuwe en verfrissende concept-formule, speciaal ontwikkeld voor foodservice, waar. Nu ter overname een leuk buurtcafé gelegen op een hoek aan een.


Hulp bij het huishouden, jeugdhulp, pgb, dagbesteding, beschermd wonen, mantelzorg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts