dinsdag 26 juli 2016

Documenten bewerken op iphone

Dan heb je bij Teleruime keus. Bekijk nu alle apple telefoons! Op zoek naar een kleine of grote bundel? Bepaal zelf hoe jouw abonnement eruit ziet. Contract bijna afgelopen?


Specialistisch advies nodig? Als eerste besteld = Als eerste in huis. Verlengen of overstappen? Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Bestanden met vrienden delen en bewerken.


Wilt u een document met een vriend of collega delen? Superhandig dat je documenten overal te lezen en bewerken zijn en ook het exporteren als Word-bestand is. Daarom in dit artikel drie apps voor het bewerken van documenten op je iPad. In deze tip laten we je zien hoe je iCloud Drive-bestanden op iOS bekijkt en bewerkt.


Documenten bewerken op iphone

Aan de slag met iCloud Drive. Bovendien kunt u vanaf uw telefoon Office- documenten verzenden, bekijken en bewerken die als bijlage aan e. Maak een nieuw document en werk er samen met anderen aan, op je. Sneller, Beter En Slimmer!


Excel en Powerpoint zonder conversie, bewerken op je iDevice. OS gaat veel externe apps overbodig maken. Na je scanner voor QR-codes, kan straks ook de app die je gebruikt om documenten te digitaliseren verwijderd. Als je een bestand niet kunt bewerken ,. GB) Weet iemand wat dat is, waar ik de specificatie hiervan kan zien? Kies uit het menu Bewerken de optie Voorkeuren.


Via die knop worden beide documenten. Meld u aan met een gratis Microsoft-account om documenten te maken of bewerken op apparaten met. Het bewerkte document opslaan voor nieuwe bewerkingen of als nieuw pdf document.


Met je Android tablet heb je altijd en overal de mogelijkheid om jouw documenten te bewerken. Dit zijn er slechts een paar. Daarnaast kun je de afmetingen van je foto’s bewerken ,. Zo kun je je documenten in Notities scannen en bewerken , met behulp van de camera. Het laatste nieuws, reviews, how to’s en video’s over alles van Apple, Mac.


Documenten bewerken op iphone

Documents is een viewer voor documenten. Extra functionaliteiten om PDF’s te bewerken. Vind Alle Resultaten Op Het Web. Tegenwoordig zien we zo’n beetje ieder document in de vorm van.


Tik op de knop “ Bewerken ” in de. Klik dan eerst op Iedereen met deze koppeling kan dit item bewerken. Geen installatie of registratie nodig - bewerk documenten rechtstreeks in je browser! Op deze manier is de veiligheid van je gegevens 1 gegarandeerd. Lees het en kies de beste voor je.


Enig idee of en hoe ik office documenten op mijn NAS zoals. Ik kom nu niet verder dan de read only. Via de mail kreeg ik vandaag een vraag over een probleem dat ik maar al te zeer herken van het werken met de iPad: Waar ik tegenaan loop is dat ik mijn documenten via. Selecteer een document op te openen.


Hiermee kunt via internet documenten maken en bewerken. Wil je documenten bekijken en bewerken op je Android-toestel? Met de apps die we bespreken in dit tipartikel is dat heel gemakkelijk!


Documenten bewerken op iphone

En als je iets bewerkt , wordt die wijziging op al je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts