dinsdag 31 maart 2015

Horeca overname amsterdam

Winkelruimte met horeca aan het zeer drukke Bijlmerplein. Mooi en zo goed als nieuwe horeca zaak ter overname aangeboden. Horeca overname Amsterdam. Minuut lopen vanaf station lelylaan.


Zaak is zo goed als nieuw.

Vind horeca overname op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Hele mooie, nieuwe horeca zaak ter overname. Restaurant centrum hillegersberg.


Ter Overname restaurant in hartje centrum Amsterdam Na jaar zetten wij met veel moeite ons goedlopende zaak in de verkoop. Het restaurant is gelegen aan het. Bekijk het complete aanbod horeca -objecten in Amsterdam en omgeving.


Zowel te koop als te huur.

Horeca overname amsterdam

Maak gebruik van filters om uw zoekopdracht te verfijnen. Aan-, en verkoop van horeca bedrijfsexploitaties, hotels en horecavastgoed. Bekijk alle horeca te koop en te huur in Amsterdam op funda in business. Dan hebt u vanaf de overname vier weken de tijd om de nieuwe.


CASCO HORECA UNIT HOUTHAVENS. Tribes Amsterdam Zuidas ITO. De huurtermijn is zeer flexibel en bespreekbaar. Huur een werkplek, een kantoor,. Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs!


Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot jaar garantie! Direct uit voorraad en snelle levering. U hebt in Amsterdam een exploitatievergunning horecabedrijf nodig als u. Informatie over het aanbod van een aantal horeca makelaars. Deze bekende franchise formule wordt in Amsterdam West, nabij Westerpark en de Jordaan, ter overname aangeboden. De franchise constructie.


Hoogwaardig en fraai restaurant gelegen aan een van de drukste straten van Amsterdam aan. Schitterend Pand gelegen aan de bekende Martelaarsgracht in Amsterdam wordt door uw horeca makelaar ter overname aangeboden.

Schoolstraat Delfzijl. Landmetersweg Oostkapelle. Het horecabedrijf thans bekend als “Roses by SAL” is gelegen aan de Reguliersdwarsstraat 40. Zie hiernaast in het donkerblauw.


Horeca overname amsterdam

Prijs A-locatie Amsterdam €55. Aanbod Aanhuur Aankoop aankoop bedrijfsexploitatie Aankoop bedrijfspand Amsterdam Apeldoorn Bar. Wij werken in een klein team met veel kennis van de horeca. Centrum de Pijp Amsterdam Overname : € 125.


Het hotel vormt een fijne uitvalbasis voor het maken van uitstapjes in de regio. Diverse bezienswaardigheden en. Info over hotel overname amsterdam. Resultaten van zoekmachines!


Vergelijkbare zoekopdrachten voor horeca overname. Wij vertegenwoordigen bijna 20. Overname horec-onderneming overname huurcontract horecaruimte. Het dienstenpakket bestaat uit.


Wij helpen in de begeleiding bij aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van inventaris, goodwill en registergoed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts